Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Diakonie Kosova shpall konkurs për pjesëmarrësit që do trajnohen në Shkollën e Gatimit – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
CookingEN

Diakonie Kosova shpall konkurs për pjesëmarrësit që do trajnohen në Shkollën e Gatimit

Diakonie Kosova ka filluar me projektin e Shkollës së Gatimit. Çdo kandidatë që është i interesuar të trajnohet nga trajnerë profesional dhe të certifikohet në fund të kursit, ftohet të alikoj.

Ky trajnim përmbush standardet Gjermane. Për të aplikuar, ju lutem referonu në adresat në poster, ku duhet të mbushni të dhënat personale ose në mënyrë elektronike në linkun më poshtë:

https://goo.gl/forms/GVON09h9ZIikJbED2

Çdo aplikacion do shqyrtohet me kujdes të shtuar.