Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vizita e studentëve nga Universiteti Georg Simon Ohm në Diakonie Kosova – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
25353206 1929572530390438 1192001435 O

Vizita e studentëve nga Universiteti Georg Simon Ohm në Diakonie Kosova

Më datën 20.11.2017 patëm nderin të mirëpresim 12 studentë nga universiteti Georg Simon Ohm në Nuremberg. Studentët në fjalë ishin studentë të shkencave sociale dhe ishin të interesuar të njoftohen me aktivitetet e ndryshme që zhvillohen në kuadër të organizatës Diakonie Kosova dhe qendërs së trajnimeve Diakonie. Siq shihet në foto, ata patën rastin të vizitojnë çerdhen Montessori Kindergarten, klasat e kësaj çerdhjeje si dhe qendrën psiko-sociale për trauma terapi.  Patëm rastin të diskutojmë për kushtet e rënda ekonomike/ kushtet e rënda të jetesës së minoriteteve dhe problemet e ndryshme që i preukupojnë qytetarëve.  Në pasditë studentët vizituan qendrën rinore Diakonie, ku u argltuan me performancën e grupit multietnik Urban dance Crew, që udhëheqet nga Benjamin Ibrahimi i komunitetit rom.

25371048 1929572560390435 1830661134 O