Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 21/12/2017 – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Diakonie Kosova ju urom të gjithëve festat e fundvitit

Të nderuar Zonja dhe Zotërinj, Ne ju falënderojmë për bashkëpunimin e mirë, dhe para së gjithash për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Para disa ditësh kemi pasur tregun e parë të krishtlindjeve me ambasadën Gjermane. Punonjësit e ambasadës kanë gatuar, përgatitur…

Read More

Diakonie Kosova wishes everyone happy holidays

Dear ladies and gentlemen, We want to thank you for the cooperation and before all for your support and help. A few days ago we hosted the first Christmas market together with the German embassy. The colleagues from the embassy…

Read More
Vizita E KFOR-it Në Diakonie Kosova

Vizita e KFOR-it në Diakonie Kosova

Me vite Diakonie Kosova ka pasur një bashkëpunim të ngushtë me kontingjentin e KFOR-it në Prizren. Roli kryesor i këtij bashkëpunimi është pastori protestant i shërbimit ushtarak. Më datën 27.11.2017 ne kishim nderin të mirëpresim kontingjentin e KFOR-it në ambientin…

Read More