Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 January 2018 – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
The Visit Of German KFOR In Diakonie Kosova

The visit of German KFOR in Diakonie Kosova

On 15.01.18 and on 16.01.18  two groups of German Bundesweher, from the 44 contingent of the German KFOR in Prizren-Kosovo visited Diakonie Kosova. We got excellent sport equipment for our boxing club and two fully trucks brought great furniture for…

Read More
Vizita E KFOR-it Gjerman Në Diakonie Kosova

Vizita e KFOR-it Gjerman në Diakonie Kosova

Më datën 15.01.18 dhe 16.01.18 dy grupe të kontigjentit 44 të KFOR-it Gjerman nga Prizreni i Kosovës vizituan objektin e organizatës Diakonie Kosova. Ata dhuruan paisje të shkëlqyeshme sportive për klubin e boksit dhe dy kamionë të mbushur me paisje dhe…

Read More