Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 April 2018 – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
Successful Story

Successful story

Jalldëz Motishi, born on 16 December 1990, who completed elementary education in Germany, attended the Diakonie Kosova professional training center, respectively DTC, the hairdressing course in which she was successful and at the end of the course was certified for…

Read More
Storie E Suksesit

Storie e suksesit

Jalldëz Motishi e lindur me datën 16.12.1990 e cila e kreu shkollimin fillor në Gjermani, vijoi në qendrën e trajnimeve profesionale Diakonie Kosova përkatësisht DTC kursin e parukerisë në të cilën ajo u tregua e suksesshme dhe në fund të…

Read More