00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
Storie E Suksesit

Storie e suksesit

Jalldëz Motishi e lindur me datën 16.12.1990 e cila e kreu shkollimin fillor në Gjermani, vijoi në qendrën e trajnimeve profesionale Diakonie Kosova përkatësisht DTC kursin e parukerisë në të cilën ajo u tregua e suksesshme dhe në fund të…

Read More