Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 04/07/2018 – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
Warning: getimagesize(/customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/uploads/2018/07/IMG_1943.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 103
Zotëri Dietmar Arends Dhe Zotëri Martin Benker Nga KFOR-i Vizitojnë Diakonie Kosovën

Zotëri Dietmar Arends dhe zotëri Martin Benker nga KFOR-i vizitojnë Diakonie Kosovën

Me 29. Qershor 2018 kemi patur në Diakonie Kosova dhe Diakonie Training Center si mysafir Superintendentin lokal të rrethinës kishtare zotërin Dietmar Arends dhe nga KFOR-i zotërin Martin Benker. Së bashku i vizituan kurset e ndryshme trajnuese tek ne. Pas…

Read More