00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Projekti Aktion Mensch

Zyra per këshillimin e personave me nevoja të veqanta financohet nga fondacioni  Aktion Mensch. Kjo zyrë është e hapur që nga prilli i vitit 2015 dhe janë të regjistruar rreth 50 persona me nevoja të veqanta të cilët i përkasin moshave të ndryshme .

Projekti Aktion Mensch ka për qellim informimin e personave me nevoja të veqanta, inkuadrimin e tyre në jeten sociale, përfshirjen e tyre në aktivitete të ndryshme.

Galeria

Broshura

[pdf-embedder url=”http://www.diakoniekosova.org/wp-content/uploads/2015/11/Flyer_2015_-shyhrete.pdf”]