Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Diakonie Kosova – Zyra për kthim ndihmon znj. Maxhuni me hapjen e një sallon ondulimi – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Diakonie Kosova – Zyra për kthim ndihmon znj. Maxhuni me hapjen e një sallon ondulimi

Diakonie Kosova – Zyra për kthim gjate muajit Nëntor e ka ndihmuar znj. I. Maxhuni nga fshati Maxhunaj, komuna e Vushtrrisë, me hapjen e nje sallon ondulimi.
Znj. I. Maxhuni me familje ka qëndruar rreth 18 muaj në Gjermani më saktësisht në Landin e Bayernit dhe në Shkurt të vitit 2016 janë riatdhesuar në Kosovë, ku më pastaj kanë kërkuar ndihmë tek Diakonie Kosova – Zyra për kthim.
Pas vizites së bërë nga punëtorët e zyrës për kthim dhe pas bisedës me kryefamiljarët, znj. I. Maxhuni ka treguar se qysh para se të shkonte në Gjermani kishte punuar si parukere dhe se e zoteron shumë mirë këtë profesion, pas konsultave të bëra nga stafi i zyrës për kthim kemi vendosur qe t’a ndihmojme znj. I. Maxhuni me hapjen e këtij sallon ondulimi.
Bashkangjtur mund t’i gjeni disa fotografi të bëra gjatë punës në sallonin e ondulimit me emrin “Ibja”.

23798383 10154986533021361 555926178 O