Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Storie e suksesit – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
IMG 5079 (1)

Storie e suksesit

Jalldëz Motishi e lindur me datën 16.12.1990 e cila e kreu shkollimin fillor në Gjermani, vijoi në qendrën e trajnimeve profesionale Diakonie Kosova përkatësisht DTC kursin e parukerisë në të cilën ajo u tregua e suksesshme dhe në fund të kursit u certifikua për njohuritë që përfitoi nga ky trajnim në vitin 2017.

Pasi Jalldëzi u tegua e aftë në këtë profesion dhe cilësitë e tjera të saj si p.sh marrëdhëniet e mira me studentët e trajnimit parukeri, Jalldëzi u ftua të punësohet si asistente e trajneres së trajnimit për parukeri.

Jalldëz e cila din të flet edhe rrjedhshëm gjuhën Gjermane, është shumë mirënjohëse për mundësinë që i është dhënë nga organizata Diakonie Kosova pasi që për minoritetet në Mitrovicë ka shumë pak mundësi punësimi dhe Jalldëz i takon komunitetit RAE.

IMG 5076 (1)