Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Zotëri Dietmar Arends dhe zotëri Martin Benker nga KFOR-i vizitojnë Diakonie Kosovën – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Zotëri Dietmar Arends dhe zotëri Martin Benker nga KFOR-i vizitojnë Diakonie Kosovën

Me 29. Qershor 2018 kemi patur në Diakonie Kosova dhe Diakonie Training Center si mysafir Superintendentin lokal të rrethinës kishtare zotërin Dietmar Arends dhe nga KFOR-i zotërin Martin Benker.

Së bashku i vizituan kurset e ndryshme trajnuese tek ne.

Pas Qendrës së Trajnimit, delegacioni vizitoi edhe qendrën multietnike të të rinjve (Diakonie Youth Center) dhe mësoi për detyrat e ndryshme të pajtimit ndërmjet serbëve dhe shqiptarëve.

Jemi ndjerë shumë të lumtur për vizitën e tyre.

IMG 1954