00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
Zotëri Dietmar Arends Dhe Zotëri Martin Benker Nga KFOR-i Vizitojnë Diakonie Kosovën

Zotëri Dietmar Arends dhe zotëri Martin Benker nga KFOR-i vizitojnë Diakonie Kosovën

Me 29. Qershor 2018 kemi patur në Diakonie Kosova dhe Diakonie Training Center si mysafir…

Me shume
Festa 1 Qershori Festohet Ne Kopshtin E Femijeve “Kindergarten”

Festa 1 qershori festohet ne kopshtin e femijeve “Kindergarten”

Disa foto nga programi dhe festimet  e femijeve te kopeshtit ''Kindergarten" per festen e 1 Qershorit.

Me shume
Diakonie Kosova – Zyra Për Kthim, Ka Bërë Hapjen E Tri Lokaleve Për Parukeri

Diakonie Kosova – Zyra për kthim, ka bërë hapjen e tri Lokaleve për Parukeri

Diakonie Kosova - Zyra për kthim gjatë muajit Prill dhe Maj 2018, ka bërë hapjen…

Me shume

The successful completion of German language course

The successful completion of German language course. We wish the certified candidates all the best.

Me shume
Perfundimi I Suksesshëm I Kursit Të Gjuhës Gjermane

Perfundimi i suksesshëm i kursit të gjuhës Gjermane

Perfundimi i suksesshëm i kursit të gjuhës Gjermane. Ju urojme suksese në vazhdim.

Me shume
Dy Studente Në Fushën E Dizajnit Të Modës Hapin Lokalin E Tyre Me Ndihmën E Diakonie Kosovës

Dy studente në fushën e dizajnit të modës hapin lokalin e tyre me ndihmën e Diakonie Kosovës

Festina Nivokazi e lindur më datën 12.04.1997 në Mitrovicë dhe Albulena Vojvoda e lindur më…

Me shume
Storie E Suksesit

Storie e suksesit

Jalldëz Motishi e lindur me datën 16.12.1990 e cila e kreu shkollimin fillor në Gjermani,…

Me shume
Diakonie Qendra Rinore Nikoqir I Sfilatës Së Modës

Diakonie qendra rinore nikoqir i sfilatës së modës

Të Shtunën me datën 03.03.2018, në qendrën rinore Diakonie u organizua sfilata e modës. Në…

Me shume
Vizita E Ministrit Të Punëve Të Jashtme Të Gjermanisë, Sigmar Gabriel Në Diakonie Kosova

Vizita e ministrit të punëve të jashtme të Gjermanisë, Sigmar Gabriel në Diakonie Kosova

Më datën 15.02.2018 Ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Sigmar Gabriel vizitoj Diakonie Kosovën…

Me shume
Kindergarten Feston Festën E Pavarësisë Së Kosovës

Kindergarten feston festën e pavarësisë së Kosovës

Më datën 16 Shkurt, në çerdhen e fëmijëve në Diakonie Kosova është festuar festa e…

Me shume

This post is also available in: Anglisht Serbisht