Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 News – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
Warning: getimagesize(/customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/uploads/2018/07/IMG_1943.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 103
Zotëri Dietmar Arends Dhe Zotëri Martin Benker Nga KFOR-i Vizitojnë Diakonie Kosovën

Zotëri Dietmar Arends dhe zotëri Martin Benker nga KFOR-i vizitojnë Diakonie Kosovën

Me 29. Qershor 2018 kemi patur në Diakonie Kosova dhe Diakonie Training Center si mysafir Superintendentin lokal të rrethinës kishtare zotërin Dietmar Arends dhe nga KFOR-i zotërin Martin Benker. Së bashku i vizituan kurset e ndryshme trajnuese tek ne. Pas…

Read More
Storie E Suksesit

Storie e suksesit

Jalldëz Motishi e lindur me datën 16.12.1990 e cila e kreu shkollimin fillor në Gjermani, vijoi në qendrën e trajnimeve profesionale Diakonie Kosova përkatësisht DTC kursin e parukerisë në të cilën ajo u tregua e suksesshme dhe në fund të…

Read More
Diakonie Qendra Rinore Nikoqir I Sfilatës Së Modës

Diakonie qendra rinore nikoqir i sfilatës së modës

Të Shtunën me datën 03.03.2018, në qendrën rinore Diakonie u organizua sfilata e modës. Në qilimin e kuq parakaluan disa nga nxënëset në kursin e rrobaqepësisë dhe prezantuan veshje të dizajnuara dhe të qepura nga pikërisht rrobaqepëset e DTC-së. Grimeret…

Read More
Kindergarten Feston Festën E Pavarësisë Së Kosovës

Kindergarten feston festën e pavarësisë së Kosovës

Më datën 16 Shkurt, në çerdhen e fëmijëve në Diakonie Kosova është festuar festa e pavarësisë, ku fëmijët e këtij kopshti kishin organizuar një shfaqje plot me valle popullore, zbavitëse si dhe këngë të ndryshme. Festimi i pavarësisë në çerdhen…

Read More
Vizita E KFOR-it Gjerman Në Diakonie Kosova

Vizita e KFOR-it Gjerman në Diakonie Kosova

Më datën 15.01.18 dhe 16.01.18 dy grupe të kontigjentit 44 të KFOR-it Gjerman nga Prizreni i Kosovës vizituan objektin e organizatës Diakonie Kosova. Ata dhuruan paisje të shkëlqyeshme sportive për klubin e boksit dhe dy kamionë të mbushur me paisje dhe…

Read More