Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Kopshti Kindergarten – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Kopshti Kindergarten

Kindergarten” është qendër edukative-arsimore për përkujdesje ditore të fëmijëve të moshës nga 6 muaj deri në 6 vjet.Ky është projekt i Organizatës Jo Qeveritare Gjermane, Diakonie Training Center e cila vepron prej 16 vitesh në Kosove.

Ky projekt ka lindur dhe është zhvilluar për të krijuar kushte dhe baza më të mira arsimore për fëmijët e rajonit të Mitrovicës.

Ky Institucion Eduaktivo Arsimor është themeluar ne Mars të vitit 2015.Ky është një Institucion I liçensuar edhe nga Ministria e Arsimit ,Shkencës dhe Teknologjisë .Kopshti i fëmijëve “Kindergarten” është një përkrahes shumë i madh programit  pedagogjik të Montessorit njekohësisht edhe zbatues i këtijë programi.

Shtyllat kryesore ku mbështet edukimi jane:

-Edukimi social

-Mësimi I Gjuhës Gjermane

-Edukimi për mbrojtjen e ambientit.

Galeria

Fotos Der Kurse Schneiderin, Friseur Und KINDERGARTEN 8
Fotos-der-Kurse-Schneiderin,-Friseur-und-KINDERGARTEN-8
Fotos-der-Kurse-Schneiderin,-Friseur-und-KINDERGARTEN-14
Fotos-der-Kurse-Schneiderin,-Friseur-und-KINDERGARTEN-13
Fotos-der-Kurse-Schneiderin,-Friseur-und-KINDERGARTEN-12
Fotos-der-Kurse-Schneiderin,-Friseur-und-KINDERGARTEN-11
Fotos-der-Kurse-Schneiderin,-Friseur-und-KINDERGARTEN-10
Fotos-der-Kurse-Schneiderin,-Friseur-und-KINDERGARTEN-9
Fotos Der Kurse Schneiderin, Friseur Und KINDERGARTEN 8Fotos Der Kurse Schneiderin, Friseur Und KINDERGARTEN 14Fotos Der Kurse Schneiderin, Friseur Und KINDERGARTEN 13Fotos Der Kurse Schneiderin, Friseur Und KINDERGARTEN 12Fotos Der Kurse Schneiderin, Friseur Und KINDERGARTEN 11Fotos Der Kurse Schneiderin, Friseur Und KINDERGARTEN 10Fotos Der Kurse Schneiderin, Friseur Und KINDERGARTEN 9