00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
DSC 0184

Delegacioni Kirchengemeinde Lennep nga Gjermania viziton Diakonie Kosovën

Delegacioni nga Kirchengemeinde Lennep nga Gjermania qendroi per disa dite Diakonie Kosova dhe Diakonie Training Center.

Superintendet Zt. Hartmund Demski dhe Zt. Friedhelm Krämer  te cilet mbeshtesin projektet tona vizituan realizimin e ketyre projekteve.

Keta gjitheashtu vizituan familjet e kthyera nga Gjermania te cilat mbeshteten nga Diakonie Kosova.

Kjo vizite ishte shume mberselenese per ta dhe premtuan qe kete eksperience do ta ndajne me antaret e Kishes se tyre.

Per Diakonie Kosova ishte knaqesi kjo vizite dhe jemi falenderues per mbeshtetjen qe na bejne.

Foto Demski