00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Diakonie Kosova nderon punëtorët me 5, 10 dhe 15 vjet përvojë pune në Diakonie

Të premten më datën 20.10, në qendrën rinore Diakonie u mbajt ceremonia e nderimit të punëtorëve që punojnë kanë 5, 10 ose 15 vite angazhim në organizatën Diakonie Kosova dhe projektet e saj.

Diakonie Kosova ekziston që nga viti 2000 dhe ka filluar me pak persona kurse sot gëzon diku 90 punëtor që angazhohen në ndihmimin e refugjatëve, personave me nevoja speciale, të rinjëve, njerëzve me kushte të vështira ekonomike etj.

Në mesin e të nderuarve ishte edhe vet z. Baumgarten që u nderua për kontributin e dhënë në organizatën Diakonie Kosova.

IMG 5888