00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Diakonie Kosova ndihmon Znj. M.Uka me hapjen e një biznesi për rrobaqepësi.

Diakonie Kosova – Zyra për kthim gjate muajit Nëntor e ka ndihmuar Znj. M. Uka nga Mitrovica, me hapjen e nje biznesi per Rrobaqepesi. Znj. M. Uka me familje ka qendruar rreth 1 vit ne Gjermani me saktesisht ne Landin e Bayernit dhe ne fund te vitit 2015 jane riatdhesuar ne Kosove, ku me pastaj kane kerkuar ndihme tek Diakonie Kosova – Zyra per kthim. Pas vizites se bere nga puntoret e Zyres per kthim, Znj. M. Uka ka shprehe gadishmerin per te vijuar kursin per Rrobaqepese ne Diakonie Training Center (DTC) Znj. M. Uka ka qene nje nga kanditatet me te suksesshme gjate vijimit te kursit ne Rrobaqepesi ne Diakonie Training Center (DTC) ku edhe eshte Çertifikuar.

IMG 0187

This post is also available in: Anglisht