00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Diakonie Kosova – Zyra për kthim, ka bërë hapjen e tri Lokaleve për Parukeri

Diakonie Kosova – Zyra për kthim gjatë muajit Prill dhe Maj 2018, ka bërë hapjen e tri Lokaleve për Parukeri si ndihmë për Familjet e riatdhesuara nga Gjermania.
Lokacionet e lokaleve që i kemi hapur jane dy në Mitrovice njëra me emrin “Beaty Center” qe gjindet në
Rr.Martirët e Kombit ( te Kovaqt), dhe tjetra me emrin “Te Rona” që gjindet në Rr. Bislim Bajgora (afër Stacionit Policor). Ndësa Lokali në Vushtrri gjindet në Rr. Bahri Kuqi (rruga e Gojbules). dhe e mban emrin “Sallon Ondulimi Vella”. Të gjitha Parukieret janë profesioniste në lëmin e tyre ku dy prej tyre janë te Çertifikuara në Diakonie Training Center – DTC.
Më posht i gjeni disa fotografi të lokaleve të cekura me lartë.

Te Rona (5)