00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Kindergarten feston festën e pavarësisë së Kosovës

Më datën 16 Shkurt, në çerdhen e fëmijëve në Diakonie Kosova është festuar festa e pavarësisë, ku fëmijët e këtij kopshti kishin organizuar një shfaqje plot me valle popullore, zbavitëse si dhe këngë të ndryshme.

Festimi i pavarësisë në çerdhen e fëmijëve në Diakonie është bërë një traditë ku fëmijët me prindërit e tyre dhe mysafirë tjerë si audiencë performojnë për nder të kësaj feste.

20180223 093554