00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
IMG 0905

Vizita e KFOR-it Gjerman në Diakonie Kosova

Më datën 15.01.18 dhe 16.01.18 dy grupe të kontigjentit 44 të KFOR-it Gjerman nga Prizreni i Kosovës vizituan objektin e organizatës Diakonie Kosova.

Ata dhuruan paisje të shkëlqyeshme sportive për klubin e boksit dhe dy kamionë të mbushur me paisje dhe mobilje për projektet e ndryshme të Diakonie Kosovës.

Nga spitali i mëparshëm në Prizren pranuam edhe dy tavolina elektrike për të testuar paisjet elektrike shtëpiake, prandaj jemi shumë falënderues dhe të lumtur për marrëdhënien e shkëlqyer me ushtrinë Gjermane.

IMG 0903