00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org
IMG 0615

Vizita e KFOR-it në Diakonie Kosova

Me vite Diakonie Kosova ka pasur një bashkëpunim të ngushtë me kontingjentin e KFOR-it në Prizren. Roli kryesor i këtij bashkëpunimi është pastori protestant i shërbimit ushtarak. Më datën 27.11.2017 ne kishim nderin të mirëpresim kontingjentin e KFOR-it në ambientin e Diakonie-së.

Ne jemi shumë mirënjohës për ndihmën dhe përkrahjen e tyre.

IMG 0615