00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Aktivitetet e Fundit

Përmbyllja E Aktiviteteve Të Projektit Aktion Mensch 2016

Përmbyllja e aktiviteteve të projektit Aktion Mensch 2016

Përgjate këtij viti ne zhvilluam aktivitete të ndryshme me personat me nevoja të veqanta. Në…

Më shumë
Projekti I Pulave Dhe Vezëve Tashmë Me Dhi Qumështore

Projekti i pulave dhe vezëve tashmë me dhi qumështore

Nga data 11.09 deri më 16.09.2016, në fermën tonë kemi pasur një vizitë nga eksperti…

Më shumë
Takimi I Rrjetëzimit Ballkanik

Takimi i Rrjetëzimit Ballkanik

Diakonie Kosova, Qendra Psikosociale për Traumaterapi përgjatë datave 02 -03 Nëntor 2016 organizoi takim regjional…

Më shumë
Caritas Kosova Viziton Qendrën Rinore Diakonie

Caritas Kosova viziton qendrën rinore Diakonie

Diakonie qendra rinore pati kënaqësine të mirëpres grupin e të rinjëve nga komuniteti romë dhe përfaqësuesve…

Më shumë

Donatorët

This post is also available in: Anglisht Serbisht