00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Aktivitetet e Fundit

Vizita E KFOR-it Në Diakonie Kosova

Vizita e KFOR-it në Diakonie Kosova

Me vite Diakonie Kosova ka pasur një bashkëpunim të ngushtë me kontingjentin e KFOR-it në…

Më shumë
Vizita E Ministrisë Së Rinisë, Kulturës Dhe Sporteve Të Prishtinës, Së Bashku Me Ministrinë E Rinisë Së Tiranës, Vizituan Qendrën Rinore Diakonie.

Vizita e Ministrisë së Rinisë, Kulturës dhe Sporteve të Prishtinës, së bashku me Ministrinë e rinisë së Tiranës, vizituan qendrën rinore Diakonie.

Më datën 18.12.17, qendra rinore Diakonie mirëpriti delegacionin nga Ministria e rinisë, kulturës dhe sporteve…

Më shumë
Ambasada Gjermane Dhe Diakonie Kosova Organizuan Tregun Gjerman Të Krishtëlindjeve

Ambasada Gjermane dhe Diakonie Kosova organizuan tregun Gjerman të Krishtëlindjeve

Të Shtunën më datën 9 Dhjetor 2017, Ambasada Gjermane dhe Diakonie Kosova organizuan tregun Gjerman…

Më shumë
Vizita E Studentëve Nga Universiteti Georg Simon Ohm Në Diakonie Kosova

Vizita e studentëve nga Universiteti Georg Simon Ohm në Diakonie Kosova

Më datën 20.11.2017 patëm nderin të mirëpresim 12 studentë nga universiteti Georg Simon Ohm në…

Më shumë

Donatorët

This post is also available in: Anglisht Serbisht