Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Qendra Psiko-Sociale Për Trauma Terapi – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Qendra Psiko-Sociale Për Trauma Terapi

Notice: Undefined offset: 1 in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-custom-heading.php on line 136 Notice: Undefined offset: 2 in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-custom-heading.php on line 137

Diakonie Kosova është organizatë joqeveritare që funksionon që nga viti 2007 në Mitrovicë. Në kuader të Diakonie Kosova është krijuar Qendra Psikosociale.

Qëllimi i Qendres Psikosociale është ofrimi i shërbimit të trauma-terapisë për popullatën e Mitrovices me regjion.Trauma-terapia synon trajtimin e gjithë individëve që përballen me përjetimet e rënda dhe humbjet. Përveq trajtimit, objektiv tjetër i Qendres Psikosociale është ofrimi i trajnimeve në trauma-terapi per psikologet, mjeket, mësimdhënesit dhe punëtoret social.

Diakonie Kosova, Qendra Psikosociale për Traumaterapi ka hapur dy zyre të reja për ofrimin e shërbimeve psikoterapeutike, traumaterapisë në Prishtinë dhe në Prizren.

Prishtinë,
Adresa:“Women for Women International”, Arbëria 3, p.n. 10000, Prishtinë
Psikologu: Venera Limani Kryeziu
Nr. Kontaktues +377 (0) 44 708 386

Prizren,
Adresa: Rruga – Vëllezërit Frashëri 33 / A, 20000 Prizren
Psikologu: Blerina Vehbiu
Numri i thirrjeve pa pagese:0800 10 033
Nr. Kontaktues +377 (0) 44 708 286

Galeria

921091 1155795144454339 2241240737652099309 O
921091_1155795144454339_2241240737652099309_o
12377928_1155793987787788_7501271954442864514_o
886971_1155794214454432_5567451988415614981_o
1075516_1155794631121057_1857439779671969759_o
12374739_1155791684454685_1344869263984568271_o
12291213_1142488702451650_6224152811003700118_o
921091 1155795144454339 2241240737652099309 O12377928 1155793987787788 7501271954442864514 O886971 1155794214454432 5567451988415614981 O1075516 1155794631121057 1857439779671969759 O12374739 1155791684454685 1344869263984568271 O12291213 1142488702451650 6224152811003700118 O