Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Rikthimi Vullnetar i Refugjatëve – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Rikthimi Vullnetar i Refugjatëve

Zyra për rikthim në Mitrovicë, Kosovë

Projekt i financuar nga Rheinische Landeskirche në gjermani

Që nga viti 2007 ekziston një zyre e Diakonisë në Kosovë, që angazhohet dhe kujdeset për rikthimin vullnetar të refugjatëve nga Gjermania.

Me kërkesën e ekspertëve nga Rheinland-Pfalz, Diakonie drejton hulumtime individuale në vendin e ngjarjes. Kjo përgaditje gjithpërfshirëse dhe hetimi para një rikthimi është e domosdoshme, në mënyrë që paraprakisht të hulumtohen të gjitha aspektet e rikthimit dhe të mundësohët një rikthim i sigurtë dhe i dinjitetshëm.

Pas një rikthimi të sukseshëm, punëtorët e Diakonisë në Kosovë do të jenë në dispozicion në çdo kohë. Kjo përkrahje e vazhdueshme dhe mbështetje e besueshme në vendin e ngjarjes është shumë i rëndësishëm për të përballuar çështjet e riintegrimit dhe për të siguruar një rikthim të suksesshëm.

Galeria

FullSizeRender (10)
FullSizeRender (10)
13608093_10154251553649788_976094696_n
12809856_10153918728984788_255866962_o
12789650_10153918725619788_1694366926_o
11908065_10153508108289788_829709764_n
IMG_20141217_102653
IMG_3295 (2)
Image-0 02 01 617c919c3dc554a38bf2681bf37295ea7e85f4a0a7e54a80d280d345d3d4b23c-V
FullSizeRender (10)13608093 10154251553649788 976094696 N12809856 10153918728984788 255866962 O12789650 10153918725619788 1694366926 O11908065 10153508108289788 829709764 NIMG 20141217 102653IMG 3295 (2)Image 0 02 01 617c919c3dc554a38bf2681bf37295ea7e85f4a0a7e54a80d280d345d3d4b23c V

Broshura