Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/b/4/1/diakoniekosova.org/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Trajnimet – Diakonie
00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Metodologjia

Hybrid Learning – e-learning in combination with traditional classroom methods and independent study.

Mënyra e ligjërimit:

 1. Pjesa teorike ligjërohet nga ligjëruesi kurse pjesa praktike do të jetë interaktive me pjesëmarrësit në kurs.
 2. Materiale elektronike si dhe ekperiment me uebfaqet aktuale të hostuara në Internet.

Orari

1:30 orë në ditë, 2 ditë në javë.
E Shtunë, e Diel nga 14:00 deri 15:30.

Trajnimi për Ueb dizajn dhe zhvillim

Kush duhet ta ndjek kursin?

Pjesëmarrësit në kurs duhet të jenë të grupmoshës 14-21 vjet. Audienca përfshin pjesëmarrës nga të gjitha fushat si më poshtë:

 • Nxënës
 • Studentë
 • Fillestar në Web Design and Development
 • Profesionistë në fushën e programimit në Web
 • Kandidatë që kanë interesin të punësohen në fushën e programimit.

Çka do të mësohet në këtë kurs?

Kursi do jetë i ndarë në pjesën e dizajnit dhe zhvillimit.

Në pjesën e dizajnit ligjërohen:

 • Photoshop
 • HTML / CSS
 • JavaScript

Pjesa e programimit përfshin:

 • Php
 • MySQL
 • WordPress
 • Publikimi dhe hostimi i Uebfaqes në internet

Kualifikimi

Në fund të kursit, pjesëmarrësit do të pranojnë certifikata për përfundim të suksesshëm të kursit në fjalë.

Poashtu pjesëmarrësit që tregojnë rezultate të mira do inkurajohen për fillimin e praktikës profesionale ku do zgjerojnë dhe zbatojnë njohuritë e fituara në kurs.