fbpx

Me 24 Nëntor 2015, festuam Krishtëlindjet. U organizua një feste jo vetëm për të festuar Krishtëlindjet por edhe për të shënuar fundin e vitit 2015 si dhe për të shpërndarë certifikata dhe mirënjohje për pjesëmarrësit e kurseve të ndryshme që janë organizar në DYC.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email