fbpx

Qendra rinore Diakonie pati nderin të mirëpres znj. Angelika Viets, ambasadoren gjermane në Kosovë në një debat të hapur.  Znj. Viets prezantoi arritjet e saj personale dhe profesionale, për të vazhduar më pas me diskutim në formë debati me të rinjtë prezent. Ata shtruan pytje të ndryshme lidhur me: liberalizimin e vizave, mundësitë për punë në Gjermani, edukim dhe bursa, emigrim të të rinjëve nga Kosova në shtetet e bashkimit Evropian.

Follow by Email
Facebook0