fbpx

Diakonie Kosova, Qendra Psikosociale për Traumaterapi organizoi trajnimin me temën “Vetrezonimi, rezonimi në punën me klient në situata të vështira”, përgjatë datave 23,24 dhe 25 Qershor, me PhD Magdalena Stemmer Lück duke ofruar elaborimin teorik dhe punën konkrete me rastet e prezentuara nga pjesëmarrësit.

qendra psikosociale ne diakonie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook0