fbpx

Diakonie Kosova, Qendra Psikosociale për Traumaterapi organizoi trajnimin me temën “Vetrezonimi, rezonimi në punën me klient në situata të vështira”, përgjatë datave 23,24 dhe 25 Qershor, me PhD Magdalena Stemmer Lück duke ofruar elaborimin teorik dhe punën konkrete me rastet e prezentuara nga pjesëmarrësit.

qendra psikosociale ne diakonie

Leave a Reply to AndrewProds Cancel reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
Twitter