fbpx

Në kuadër të projektit “Youth and Culture” qendra rinore Diakonie ka organizuar një seri orësh për pikturë. Pas mbajtjes së tri klasave, pjesëmarrësit kanë zhvilluar aftësitë për vizatim për të vazhduar më tej me pikturimin e temës: Trashëgimia kulturore.

Projekti në fjalë është mbështetur nga Ministria e kulturës, rinisë dhe sporteve.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
Twitter