fbpx

Diakonie Kosova and the German Embassy invites you to join our German Christmas Market, where we will have Glüchwein, waffles, Christmas cookies, gifts, music and much more.
The event will be on December 7th 2019 starting from 14:00 to 18:00 at Diakonie Kosova grounds (Str. Andrea Alleshi, Mitrovica).
We would be honored to have you there with us!

Diakonie Kosova dhe Ambasada Gjermane ju ftojnë të merrni pjesë në Tregun Gjerman të Krishtlindjeve, ku do kemi Glüchwein, biskota të Krishtlindjeve, dhurata, muzikë e shumëçka tjetër.
Eventi do jetë më 7 Dhjetor 2019, duke filluar nga ora 14:00 deri në ora 18:00 tek Diakonie Kosova (Rr. Andrea Alleshi, Mitrovicë).
Do jemi të nderuar të ju kemi dhe juve!

Click here to get the Location

Click here to get the Location of Diakonie Kosova

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook0