fbpx

Diakonie Kosova, Qendra Psikosociale për Traumaterapi organizoi trajnimin me temën “Vetrezonimi”

Diakonie Kosova, Qendra Psikosociale për Traumaterapi organizoi trajnimin me temën “Vetrezonimi, rezonimi në punën me klient në situata të vështira”, përgjatë datave 23,24 dhe 25 Qershor, me PhD Magdalena Stemmer Lück duke ofruar elaborimin teorik dhe punën konkrete me rastet e prezentuara nga pjesëmarrësit.

Follow by Email
Facebook0