fbpx

DYC ndan certifikata për pjesëmarrësit e suksesshëm në kursin e gjuhës Gjermane

Qendra rinore Diakonie dhe znj. Blerta Peci- profesoresha e gjuhës Gjermane, kanë ndarë certifikata për pjesëmarrësit më të suksesshëm që kanë përfunduar kursin e gjuhës Gjermane.  Ekipi i qendrës rinore Diakonie u i dëshiron sukses të madh të gjithë studentëve në edukim të mëtejmë dhe aftësim profesional.

Follow by Email
Facebook0