fbpx

Zhvillimi i aftësive për pikturë – Youth and Culture

Në kuadër të projektit “Youth and Culture” qendra rinore Diakonie ka organizuar një seri orësh për pikturë. Pas mbajtjes së tri klasave, pjesëmarrësit kanë zhvilluar aftësitë për vizatim për të vazhduar më tej me pikturimin e temës: Trashëgimia kulturore. Projekti në fjalë është mbështetur nga Ministria e kulturës, rinisë dhe sporteve.

RSS
Follow by Email
Twitter