00381 (0)28 535 302 info@diakoniekosova.org

Aktivitetet e Fundit

Diakonie Kosova, Pjesë E Ngjarjes Training 4 Trainers Në Bruksel, Belgjikë

Diakonie Kosova, pjesë e ngjarjes Training 4 trainers në Bruksel, Belgjikë

Më 29 dhe 30 Qershor 2017, Eurodiaconia organizoi eventin "Training 4 trainers "në Bruksel, si…

Më shumë
Intervista E Z. Bernd Baumgarten Me Selinë Më Të Madhe Të Diakonisë Në Düsseldorf

Intervista e z. Bernd Baumgarten me selinë më të madhe të Diakonisë në Düsseldorf

Çfarë presin refugjatët kur kthehen në Kosovë? Kjo ishte njëra prej pyetjeve që ju shtrua…

Më shumë
Qendra Psikosociale Për Traumaterapi Organizon Trajnim

Qendra Psikosociale për Traumaterapi organizon trajnim

Qendra Psikosociale për Traumaterapi organizon trajnim me temën: "Çrregullimet neurotike të diferencuara nga çrregullimet e…

Më shumë
Kfori Gjerman Vizitoi Projektet E Diakonie Kosovës

Kfori Gjerman vizitoi projektet e Diakonie Kosovës

Me datën 29.06.2017 Kfori Gjerman i vizitoi projektet e Diakonie Kosovës si dhe puntoritë e…

Më shumë

Donatorët

This post is also available in: Anglisht Serbisht